Het verhaal van Anouk en haar saxofoon

Al jong had Anouk veel liefde voor muziek. De keuze voor de saxofoon was snel gemaakt. Een stoer instrument voor een stoere meid. Je moet nogal wat longinhoud hebben, anders wordt het niet veel meer als een beetje gepiep met zo’n sax. Daarom oefent ze vaak en veel. En met veel discipline, anders kun je van al die losse noten geen soepel klinkend geheel maken. Ze leeft zich helemaal uit in het karakter van de muziek; zacht of hard, slepend of juist heel vloeiend en licht. Het liefste speelt Anouk mooie muziek samen met anderen. Dat maakt haar echt vrolijk.

Wat heb je aan een hovenier met een saxofoon?

Wat Anouk ook vrolijk maakt is haar werk als hovenier. Daarvoor moet je als meid ook best een beetje stoer zijn. Ze vindt het heerlijk om lichamelijk lekker stevig bezig te zijn. Om dan samen met anderen van de losse onderdelen één mooi geheel te maken. En ervoor te zorgen dat dat mooie geheel in stand blijft met een goed stukje onderhoud. Samen met haar collega’s, ieder met zijn kwaliteiten. En dan met een trots gevoel achterom kijken hoe die tuin er weer super bij ligt.

https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!