Medewerkers aan het woord

De meeste van onze collega’s zullen ons typeren als een hoveniers- en buitenruimtebedrijf waar mensen centraal staan. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat onze mensen erg veel zeggen over wat werken bij LooHorst betekent. Hieronder vind je een greep uit onze talenten met hun verhaal.

Arjan wil 'm steeds weer vol raken!

Arjan en zijn voetbalcalculator / werkvoorbereider

Als middenvelder ben ik helemaal op m'n plek in ons team. En als ik aan de bal ben, dan zal ik die ook vol raken. Want er moet gescoord worden. Die drive heb ik ook in mijn job trouwens.

Het verhaal van Arjan
Peter heeft ruimte nodig om te vliegeren

Peter en zijn vliegersBoomverzorger ETW

Hoger vliegen en vechten met de wind, dat is voor mij de perfecte ontspanning. Ik ben best wel een vrije vogel. Maar wat wil je als je roots in Friesland liggen. De ruimte, de lucht, de wind en de wolken….. Die ruimte heb ik nodig. En ook plezier samen met mensen om me heen. Ook in mijn werk.

Het verhaal van Peter
Grenzen verleggen, ook in m'n werk!

Albert Jan met zijn fietsUitvoerder

‘Grenzen verleggen’. Daarvoor spring ik steeds weer op die fiets. Dat lukt me elke keer weer en het houdt mijn conditie goed op peil. Natuurlijk wil ik ook genieten. In mijn werk als uitvoerder ga ik voor het groen en de buitenruimte van mijn klanten. Iedere dag weer een stukje beter!

 • mijn grenzen verleggen
 • groeien in mijn rol
 • beter groen maken
Het verhaal van Albert Jan
Met een goeie rub wordt het nog beter!

Joost met zijn barbequemeewerkend uitvoerder

Het moet echt goed worden. Een sappig stuk vlees of een mooie zalm. Met goede rubs, rook en vuur en zo’n prachtige keramische BBQ maak ik er iets superlekkers van! Elke keer weer spannend hoe het wordt. Dat hebben mijn collega’s ook ontdekt. Met m'n BBQ, maar ook op mijn projecten. We maken het!

 • goede ingrediënten
 • rook en vuur
 • prachtig resultaat
Het verhaal van Joost
Ik laat me niet tegenhouden

Freerunning by Jan WillemLeerling groen en bomen/stage

Ik laat me niet tegenhouden! Freerunning is gaaf! Het daagt me uit om mijn grenzen op te zoeken in de buitenlucht. Niet bij een trainer, ik bedenk het zelf wel. Door gewoon te doen, leer ik het snelst. Wel veilig trouwens. Dat is ook belangrijk op mijn leer-werkplek

 • vrijheid
 • uitdaging
 • leren en ontwikkelen
Het verhaal van Jan Willem
Verbeteren en innoveren, elke dag weer.

Reinald met zijn cameraProjectleider

‘Beelden vastleggen’. Fotograferen is een passie. Die camera sleept hij overal mee. Altijd bezig om heel goed te observeren en dat ene goede moment benutten. De projecten van LooHorst betkent ook werken aan beelden en denken in beelden. Projectleiders maken die beelden!

 • Beelden bedenken
 • Beelden maken
 • iedere dag een stukje beter worden
Het verhaal van Reinald
Spannend hoe alles groeit!

Ruben met zijn hengelHovenier onderhoud

In mijn werk komen allerlei projecten langs. Prachtig om alles te zien groeien. Met mijn inzet als vakman kan ik echt iets bijdragen aan het succes van Terreinzorg&Service bij LooHorst!

 • nieuwsgierig naar het volgende
 • fijne plekken buiten
 • tevreden opdrachtgevers
Het verhaal van Ruben
Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Plaatsen boombunker Beatrixboom in Harderwijk
Overloopparkeerplaats Dolfinarium Harderwijk
Aanleg van een particuliere tuin in Harderwijk
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!