Het verhaal van Hans met zijn hond

Dikke maatjes zijn het, Hans en zijn Berner Sennenhond. En dat is er niet zo maar één. Hans moest echt de mooiste Berner Sennen hebben en heeft de leukste uit het nest gehaald.
En mag ‘m nu al weer een jaar of 3 aandacht geven en verzorgen. Echt als huisgenoot. En ook veel samen met hem op pad gaan in de buitenruimte. Zorg en aandacht voor mens, dier en omgeving; dat is ook wat Hans beweegt in zijn werk als voorman tuinonderhoud. Voor zijn ploeg die hij mee neemt naar allerlei interessante tuinen bij bedrijven en instellingen. En ook voor alles wat er in die tuinen groeit en bloeit. Maar zeker ook voor de mensen die de tuinen gebruiken en beleven. Zoals bijvoorbeeld voor al die bewoners van de verzorgingshuizen van Opella in de regio Ede. Dat is voor Hans het mooiste werk wat hij kan bedenken.

 

https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!