Hovenier vacatures bij LooHorst

Wil je werken als hovenier? Bij LooHorst hebben we altijd voldoende aanbod in hovenier vacatures. We zijn voortdurend op zoek naar mensen van leerling tot vakman omdat we een groeiend bedrijf zijn. Mocht je willen weten wat we allemaal doen en maken, dan vind je op onze projectenpagina informatie over onlangs uitgevoerde projecten. Zo kom je er achter wie wij zijn als LooHorst en dat is belangrijk bij je beslissing of je gaat reageren op 1 van onze vacatures.

Waarom werken als hovenier bij LooHorst?

LooHorst heeft de laatste 10 jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vooral de laatste jaren zijn er stappen gezet en is er veel veranderd. Het belang van onze medewerkers en onze opdrachtgevers staan nu nog meer centraal. Dat uit zich in onze slogans: ‘Met alle plezier’ (werken bij LooHorst) en ‘We luisteren’ (voor onze klanten). We vinden het belangrijk om te luisteren naar wat de klant wil en wat de mogelijkheden zijn met het beschikbare budget. Waar is behoefte aan vanuit de klant? Waar liggen de uitdagingen? Welke vraagstukken spelen er bij de klant?

Maar zeker ook luisteren we naar onze medewerkers en krijgen zij mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. De basis voor het werken bij LooHorst is werkplezier. Je gaat werken met leuke collega’s en goed materiaal binnen een bedrijf met doorgroeimogelijkheden. We hebben voortdurend vacatures in het groen, omdat we een groeiend bedrijf zijn en altijd op zoek zijn naar gemotiveerde en enthousiaste nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar leerlingen die net starten in de hoveniersbranche tot aan vakmensen die willen werken op aanlegwerken en in het onderhoud. Ook zoeken we regelmatig mensen voor ons bedrijfsbureau, bijvoorbeeld de hovenier vacature van werkvoorbereider. Bij ons kun je altijd terecht voor een baan in het groen.

Welke vacatures vind je bij ons:

Over onze dienstverlening

Werken in de buitenruimte is het mooiste wat er is. Je werkt nogal wat uren van je leven; daarom moet je werk er ook echt toe doen. Dat kun je vinden in je baan als hovenier bij LooHorst. Wij maken bijvoorbeeld die mooie daktuin die de ontwikkelaar voor ogen heeft. Of die goede plek in het groen voor een zorginstelling. Met onze onderhoudsmensen houden we dat vervolgens op een goed peil. Voor onze bomenjongens is geen boom te hoog en geen plantwerk te groot. We laten geen plantje doodgaan als het aan ons ligt! We spelen steeds weer in op de wensen en ideeën van onze opdrachtgevers. We luisteren ernaar en we genieten ervan, maar brengen ook vooral onze eigen kennis en kunde in.

De vraag die ons bezighoudt, is: ‘Wat moeten wij doen om onze opdrachtgever een glimlach te bezorgen?’. Een project is voor ons pas echt geslaagd wanneer iedereen er met plezier bij betrokken is. Zowel de opdrachtgever, de gebruikers van de buitenruimte en vooral ook onze medewerkers. Door te luisteren naar elkaar, kan iedereen bewijzen wat hij waard is. Dat levert fantastische uitdagingen en resultaten op. En….. werken met alle plezier, want alleen dan kom je er graag je bed voor uit.

Onze kernwaarden en werksfeer

Elke dag een stukje beter worden, en doen wat we beloven. Naar de klanten en zeker ook naar onze medewerkers. Iedereen is waardevol op zijn of haar plek. Je ziet dat ook terug in ieders ideeën bij de uitvoering van het werk. Wat is er nou mooier om met passie bezig te zijn bij alles wat je doet. Daarom vinden we het bij LooHorst zo mooi om te zien waar onze medewerkers naast het werk ook blij van worden. Dat zien we terug in een stuk collegialiteit en vakmanschap. Er gebeurt heel veel in ons vakgebied: nieuwe toepassingen van bomen en planten, techniek en elektrische machines, circulaire materialen en noem maar op. Daar hebben we iedereen bij nodig, Met alle plezier.

Wat bieden wij als werkgever?

Met stip op één bieden wij veel werkplezier in een prachtig vakgebied. Daar horen goede arbeidsvoorwaarden en een prima beloning bij, waarvoor wij de Hoveniers CAO als uitgangspunt nemen met uiteraard een goed pakket aan persoonlijke spullen en veiligheidsmiddelen. Als er iemand, vanwege zijn of haar persoonlijke situatie, sommige dingen net even ander geregeld wil zien, dat is dat altijd bespreekbaar. Verder hebben wij doorlopend een mooi pakket aan opleidingen en trainingen die we op maatwerk aan onze mensen aanbieden. Daarnaast hebben we een aantal personeelsbijeenkomsten per jaar (met altijd een goede catering) en sluiten we de week op een leuke manier samen af.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit bij een hovenier vacature?

Wij gaan met iedere sollicitatie serieus om. Dat betekent dat we meestal eerst een belletje plegen met onze sollicitanten voor een eerste contact en om een eventueel een CV vragen. Als er wederzijds een klik is en de sollicitatie past op één van de hovenier vacatures, maken we een afspraak om persoonlijk kennis te maken.

Dan gaan we verder in op waar jij en wij goed in zijn, blij van worden en kansen zien voor de toekomst. Als dat allemaal goed voelt, gaan in we een afrondend gesprek verder in op alle voorwaarden en afspraken, waar we dan eigenlijk altijd wel uitkomen.

Toe aan de volgende stap als hovenier?

Heb je inmiddels een stukje ervaring opgedaan en wil je de volgende stap in je loopbaan als hovenier zetten? Dan hebben we bij LooHorst als middelgroot bedrijf met een breed pakket aan werkzaamheden eigenlijk altijd wel kansen. Pak gerust de telefoon of stuur een bericht om jouw mogelijkheden met ons te bespreken.

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Daktuin Avenu 1895 Boulevard Heuvelink Arnhem
Boombeheer Zeewolde
Aanleg van een particuliere tuin in Harderwijk
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!