Hovenier vacatures bij LooHorst

Wil je werken als hovenier? Bij LooHorst hebben we altijd voldoende aanbod in hovenier vacatures. We zijn voortdurend op zoek naar mensen van leerling tot vakman omdat we een groeiend bedrijf zijn. Mocht je willen weten wat we allemaal doen en maken, dan vind je op onze projectenpagina informatie over onlangs uitgevoerde projecten. Zo kom je er achter wie wij zijn als LooHorst en dat is belangrijk bij je beslissing of je gaat reageren op 1 van onze vacatures.

Waarom werken als hovenier bij LooHorst?

10 jaar geleden zag LooHorst er heel anders uit, er is veel veranderd. Vooral de laatste jaren zijn er stappen gezet en is er veel veranderd. Wat we nu doen is dat we het belang van onze medewerkers en onze opdrachtgevers nog meer centraal stellen. Dat uit zich in onze nieuwe slogan: ‘We luisteren’. Waar is behoefte aan vanuit de klant, waar liggen de uitdagingen en vraagstukken die er spelen bij de klanten. Wat we belangrijk vinden is om te luisteren naar wat de klant wil en wat de mogelijkheden zijn met het beschikbare budget.

Ook luisteren we naar onze medewerkers en zo krijgen zij mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. We hebben voortdurend vacatures in het groen omdat we een groeiend bedrijf zijn en altijd op zoek zijn naar gemotiveerde en enthousiaste nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar leerlingen die net starten in de hoveniersbranche tot vakmensen die willen werken op aanlegwerken maar ook in het onderhoud. Ook zoeken we regelmatig mensen voor ons bedrijfsbureau, bijvoorbeeld de hovenier vacature van werkvoorbereider. Bij ons kun je altijd terecht voor een baan in het groen.

https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!