LooHorst organiseert weer inloopavonden voor Voormannen, Hoveniers, BBL-ers en Leerling-Hoveniers. Want ons bedrijf dankt zijn kracht aan gemotiveerde jongens, die werken aan hun toekomst.

We organiseren regelmatig inloopavonden LooHorst in Ederveen, Bruinehorst 36 en 12 en 26 februari in Ermelo, Buitenbrinkweg 51. Er zijn er  inmiddels een heel aantal geweest en die waren heel succesvol.

Lees meer

Heb je deze avonden gemist, bel dan met Albert de Koning mob. 06-10829429, dan organiseren we een speciaal inloopmoment voor jou!

 

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Plaatsen boombunker Beatrixboom in Harderwijk
Aanleg van een particuliere tuin in Harderwijk
Kleinschalig hooibeheer Harderwijk
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!