Speeltuinrenovatie Putten

In opdracht van de gemeente Putten heeft LooHorst deze winter de renovatie van vijf speeltuinen ter hand genomen. De verouderde speeltuinen moeste volledig op de schop zodat de buurt kinderen weer veilig kunnen buiten spelen.
Speeltoestellen die nog bruikbaar en veilig zijn werden weer teruggeplaatst. Bij iedere locatie zijn er één of meerdere nieuwe speeltoestellen bij gekomen. We werkten samen met de leveranciers Boerplay en Kompan. En mooie klus die in de winter werd uitgevoerd maar nu inmiddels door het groen echt mooie plaatjes oplevert.

Projectdetails
Dienst
Service Openbare Ruimte
Opdrachtgever
Gemeente Putten
Ontwerper
Gemeente Putten
Omvang
Vijf speeltuinen
Uitvoering
Winter 2022/2023
Van begin tot eind

We starten met opruimen,  zoals het verwijderen van de speeltoestellen, verharding en waar nodig het groen. Vervolgens de speeltoestellen en daarna verhardingen,  nieuwe planten en struiken, en  er is het nodige gras ingezaaid. Op meerdere plaatsen is er een zachte en veilige ondergrond voor het spelen gemaakt, en op sommige plaatsen speciaal kunstgras met leuke plaatjes en speelmogelijkheden, zoals een hinkelpad waardoor de buurtkinderen nog meer uitgedaagd worden.

 

Natuurlijke materialen

Voor de ondergronden en extra inrichting bij de toestellen zijn veel natuurlijke materialen toegepast. Dat geeft een extra stukje beleving.

Spelen in het groen

Voor de kinderen hoeft het allemaal niet zo strak te zijn. Daarom is het spelen in meer natuurlijk groen een heel goede keuze. Met meer kansen voor flora en fauna.

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Boombeheer Zeewolde
Bomen en beplantingen kazerneterreinen Ede
Terrein en tuinen Bijnkershoek Utrecht
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!