Aanleg daktuinen Bethelpark te Delft

Delft heeft er met de daktuinen van het Bethelpark een mooi stukje groen bij gekregen. Het Bethelpark is gebouwd op een unieke locatie. Een plek die wordt gezien als de toekomstige entree van de eeuwenoude stad Delft. Bijzonder aan deze locatie is dat het aan één kant grenst aan een stedelijke omgeving met het royale plein en het Reinier de Graaf Gasthuis én aan een ecologisch groengebied. Deze diversiteit maakt dan ook dat Bethelpark aantrekkelijk is voor verschillende doelgroepen. LooHorst  de daktuinen gemaakt, gebaseerd op het ontwerp van LAP landscape, die samen met Van Wijnen nader zijn uitgewerkt. Mooi om te zien hoe het werk van onze mensen het plaatje van de render omzet in het echte beeld.

Projectdetails
Dienst
Ontwikkeling & Realisatie/ Terreinzorg & Service
Opdrachtgever
Borghese Real Estate/ Van Wijnen Bouw
Ontwerper
Lap Landscape en nader uitgewerkt i.s.m. van Wijnen
Omvang
6000 m2
Uitvoering
Einde 2022/voorjaar 2023 en aansluiten meerjarig onderhoud

Parkachtige inrichting

De daktuinen worden qua groen ingericht met gazon, plantvakken en solitairen/bomen, de woningen hebben een private buitenruimte op het dek met een haagomzoming, deze wordt voor privacy ingepakt met beplanting. Hoewel gazon even niet haalbaar leek vanwege het beheer, is er een oplossing gevonden middels maaien met robots. Door het oppervlakte echt een forse klus. Maar met een flinke groep mensen met elk hun eigen specialisme is er snel veel werk verzet.

En nu maar groeien!

Zoals altijd is het groen de kers op de taart van de daktuin. Na opbouw van de verschillende lagen en de terassen en speelvoorzieningen zijn de hagen, heesters en vaste planten aangebracht. En daarna is het gras ingezaaid. En nu maar groeien, want het vraag altijd even tijd voor het echte groene beeld is bereikt.

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Herstel tuinen Kasteel Bruinhorst in Ederveen
Aanleg daktuinen Bethelpark te Delft
Hagen actie begraafplaatsen Harderwijk
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!