Boomfeestdag Harderwijk

LooHorst treft voorbereidingen en ondersteunt bij de Boomfeestdag in Harderwijk.

Vandaag hebben zo´n 360 leerlingen van 13 basisscholen uit de Gemeente Harderwijk 180 bomen geplant aan de rand van Lorentz II en III en het natuurterrein de Mheenlanden. Wethouder Martijn Pijnenburg was aanwezig tijdens deze feestelijke ochtend.

De gemeente wil zoveel mogelijk leerlingen kennis laten maken met het grote belang van bomen voor de leefomgeving en hen enthousiast maken voor de natuur.

LooHorst heeft gisteren het terrein al voorbereid en de bomen geleverd, zodat de leerlingen vandaag direct aan de slag konden.

Onze vakmensen waren aanwezig om de leerlingen te ondersteunen bij het inplanten van de bomen.

De komende jaren is dit dé locatie voor de boomplantdagen, zodat hier een volwaardig bos ontstaat.

Een super mooi initiatief waar wij graag ons steentje aan bijdragen en we hopen zo de leerlingen enthousiast te maken voor ons fantastische vak.

 

Gepubliceerd op 08-03-2023

Projectdetails
Opdrachtgever
Gemeente Harderwijk
Locatie
Aan de rand van Lorentz II en III en het natuurterrein de Mheenlanden
Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Daktuin Avenu 1895 Boulevard Heuvelink Arnhem
Aanleg daktuinen Bethelpark te Delft
Kleinschalig hooibeheer Harderwijk
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!