Over LooHorst

Wij maken die mooie daktuin die de ontwikkelaar voor ogen heeft. Of die goede plek in het groen voor een zorginstelling, of welke aanleg in de buitenruimte dan ook maar. En met onze onderhoudsmensen houden we dat op een goed peil. Voor onze bomenjongens is geen boom te hoog en geen plantwerk te groot. We laten er geen enkele dood gaan als het aan ons ligt. Vanuit LooHorst Landscaping en LooHorst Dak-&Gevelgroen.

Het gaat steeds weer over de ideeën van opdrachtgevers. We luisteren er graag naar en we genieten ervan. Hun speciale uitdagingen en praktische opdrachten. Maar ook hun eisen, beperkingen en kaders. Ook die horen erbij, en de vraag die ons bezighoudt is: wat moeten wij doen om onze opdrachtgever een glimlach te bezorgen? We luisteren daarom met aandacht en komen met een antwoord. Of dat nu het bedenken en maken van een exclusieve daktuin is, het zorgdragen voor een goed onderhouden buitenruimte of het uitvoeren van specialistische boomzorg. Een project is voor ons geslaagd als iedereen er met plezier bij betrokken is. De opdrachtgever en zijn adviseurs. De gebruikers van de buitenruimte. En, niet in het minst, onze medewerkers. Door te luisteren naar elkaar, kan iedereen bewijzen wat hij waard is. Dat levert fantastische resultaten op.

Lees meer

We luisteren, LooHorst

 

LooHorst sinds 2004, maar meer dan 35 jaar ervaring!

Zó luisteren en zó samenwerken inspireert ons elke dag. Al sinds 2004, toen we ontstonden als afdeling van een tuincentrum. Jong en dynamisch dus,  maar tegelijk wel met de kennis en ervaring van meer dan 35 jaar. Omdat velen bij ons hun sporen verdient hebben op verschillende plekken, vanuit Ermelo en Ederveen. Dat zijn twee prima plekken om onze klanten te bereiken. Al snel werkten er bij ons veel mensen, van vakkrachten tot stagiaires. Ook mensen die te boek stonden als ‘doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt’. Bij ons verdwijnt die afstand omdat we kijken naar wat mensen kunnen en luisteren naar wat onze mensen nodig hebben. Zo komen mensen tot bloei en brengen ze een glimlach mee naar het werk. Dat is typisch LooHorst en het is in elk project zichtbaar.

We luisteren. LooHorst.

Verbeteren en innoveren, elke dag weer

Elke dag een stukje beter worden, dat vinden de medewerkers bij LooHorst prachtig. Iedereen op zijn of haar plek. Je ziet dat ook terug in ieders ideeën op het werk en ook buiten het werk. Wat is er nou mooier om met passie bezig te zijn bij alles wat je doet. Daarom vinden we het bij LooHorst zo fijn om te zien waar iedereen naast zijn werk ook blij van wordt. Want dat zien we terug in hoe iedereen in zijn werk staat. En er gebeurt veel in ons vakgebied: met nieuwe bomen en planten, met techniek en machines, met duurzame materialen, noem maar op. We hebben altijd wel een innovatie onder handen. En zo nu en dan zelfs een eigen uitvinding. Steeds weer door goed te luisteren en te kijken wat er om ons heen gebeurt. Mooi is dat!

LooHorst, we luisteren.

Proef de sfeer van onze vernieuwde locatie in Ederveen.
Ons machinepark, samenwerkingen,  familie, goed eten én al het groen op, aan en rond ons nieuwe pand. Dát is LooHorst.

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Kleinschalig hooibeheer Harderwijk
Tuin- en terreinaanleg Sylva’s Bos Arnhem
Tuinen en terrein van Amaris Schoonoord in Baarn
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!