Hagen actie begraafplaatsen Harderwijk

Alle hens aan dek! In opdracht van de Gemeente Harderwijk hebben onze mensen van LooHorst, net als vorig jaar, in een paar dagen alle hagen op de begraafplaatsen Elzenhof en Oostergaarde gesnoeid.

De meeste hagen zijn met een elektrische heggenscharen gesnoeid. Voor een deel ook machinaal. En tegelijk wordt alles geruimd, opgezogen en netjes schoon geblazen.

Er is bewust voor gekozen om alles in een paar dagen te doen met zoveel mogelijk mensen. Hierdoor wordt de uitvoeringsduur en de daarmee samenhangende overlast voor de bezoekers  tot een minimum beperkt.

Voor ons is het steeds weer heel mooi om met zoveel collega’s tegelijk op hetzelfde project te werken. En voor een super tevreden opdrachtgever!

Projectdetails
Dienst
Service Openbare Ruimte
Opdrachtgever
Gemeente Harderwijk
Projecttype
Actie hagen knippen
Omvang
3 dagen 20 man
Uitvoering
Jaarlijks

Met z'n allen

Altijd weer mooi om zo’n stevige actie met z’n allen en met veel materieel op te pakken.

Met alle plezier!

Ook de leibomen

Naast de hagen horen er ook een groot aantal leibomen bij deze klus.

Prima werk met de juiste spullen!

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Overloopparkeerplaats Dolfinarium Harderwijk
Groen bouwen op het World Food Center terrein in Ede
Daktuin Kleine Warande Zeist
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!