Overloopparkeerplaats Dolfinarium Harderwijk

In het voorjaar van 2021 werd in opdracht van de Gemeente Harderwijk de groenvoorziening van de overloopparkeerplaats voor het Dolfinarium door LooHorst aangelegd.
De opdracht werd gegeven op basis van het best scorende plan van aanpak, waarin onder andere de aanleg van de kruidenvegetatie werd uitgewerkt.

Mede door de groeizame zomer heeft zich daar inmiddels in no-time een prachtige bloeiende vegetatie ontwikkeld, met veel potentie voor natuurwaarden in de toekomst.
Ook de bomen zijn voor nagenoeg 100% aangeslagen en hebben een mooie groeispurt ingezet. Dat is waar we voor gaan als het gaat om onze dienst Service Openbare Ruimte.

Projectdetails
Dienst
Service Openbare Ruimte
Opdrachtgever
Gemeente Harderwijk
Ontwerper
Gemeente Harderwijk
Omvang
20.000 m2
Uitvoering
Voorjaar 2021
Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Terreinzorg en beheer groengevel Ziekenhuis Ede
Speeltuinrenovatie Putten
Herstel tuinen Kasteel Bruinhorst in Ederveen
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!