Voorman vacatures bij LooHorst

Bij LooHorst hebben we mooie Voorman vacatures in het groen. We hebben hierin verschillende vacatures zowel voor het onderhoud al de aanleg van projecten. Als Voorman bij LooHorst werk je met je eigen vaste ploegje mensen die je aanstuurt. In de aanlegkant betreffen het met name projecten in de openbare buitenruimte, daktuinen en gebouw gebonden terreininrichtingen. We zoeken hierin mensen die organisatorisch sterk zijn en goed kunnen plannen. Hier ben je dan ook zelf verantwoordelijke voor.

Het onderhoud houdt o.a. in het aanplanten van gewas, snoeien/onderhouden van de struiken en planten, straat en herstelwerk. Voor iedereen die op zoek is naar een zelfstandige functie in het groen!

Werken bij LooHorst als Voorman

LooHorst is de afgelopen jaren flink verander, ons nieuwe motto is ‘Loohorst, we luisteren’. Niet alleen naar onze klanten maar uiteraard ook naar onze medewerkers. Als Voorman heb je een zelfstandige functie bij LooHorst. Je bent zelf verantwoordelijk voor de planning en het eindresultaat. Ook staat een goede communicatie met onze klanten hoog in het vaandel. Een Voorman dient dan ook over goede communicatieve vaardigheden te beschikken.

Bij LooHorst zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. We organiseren interne cursussen en ook worden er externe cursussen ingepland om je vakkennis op peil te houden. Ben jij enthousiast over 1 van onze vacatures voor voorman, reageer dan snel!

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Terrein en tuinen Bijnkershoek Utrecht
Hagen actie begraafplaatsen Harderwijk
Tuin- en terreinaanleg Sylva’s Bos Arnhem
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!