Groen bouwen op het World Food Center terrein in Ede

Het Word Food Center gebied in Ede staat aan de rand van het bos en is een prachtige plek vol ontwikkelingen op het gebied van wonen, food en duurzaamheid. Van Wijnen bouwt hier aan de Veluwse Proeftuin fase 3 en LooHorst geeft uitvoering aan het groen rond, op(daktuin) en aan(verticaal groen) de bebouwing.  De bewoners kunnen gaan genieten van het zicht op de omgeving vanaf de vlonderterrassen die uiteraard worden gemaakt duurzaam van FSC-hout. We zijn trots om onze kennis en ruime ervaring in te hebben mogen zetten om deze prachtige groene buitenruimte te maken, advies te geven over de techniek en sortimentskeuze in de beplanting en de eerste periode het beheer te verzorgen. Prachtig vakwerk van onze vakmensen!

Projectdetails
Dienst
Ontwikkeling & Realisatie
Opdrachtgever
Van Wijnen Bouw
Ontwerper
Loos & Van Vliet i.s.m. Mix Architecten
Omvang
10000 m2
Uitvoering
medio 2023

Hijsen, bouwen, vullen....

Werken op deze daktuin kende veel onderdelen. Drainagelagen, randelementen, plantvakken etc. En alles met steeds weer zorgvuldig het dak op worden gebracht met hijsen. De communicatie met de kraanmachinist is dan ook een verantwoordelijk klusje.

Vlonder op een dak werk anders

De terrassen bestaan uit prachtige vlonder van FSC hardhout. Maar dan wel op dragers in verband met gewicht en de hoogteopbouw. Ook dat is dan weer een vak apart.

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Daktuin Avenu 1895 Boulevard Heuvelink Arnhem
Boombeheer Zeewolde
Kleinschalig hooibeheer Harderwijk
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!