Vacatures in het groen

Wij hebben bij LooHorst mooie vacatures in het groen. Als je ons wilt leren kennen, moet je natuurlijk weten wat we doen. Maar minstens zo belangrijk is dat je weet wie we zíjn. Want juist dat maakt voor iedereen die wil reageren op een vacature het verschil.

Wij luisteren naar alle eisen en wensen van onze klanten. Beperkingen zijn voor ons even uitdagend als ambities. We zijn creatief genoeg om andere oplossingen te bedenken. Dat geeft een opdrachtgever het gevoel dat er naar hem geluisterd wordt, écht geluisterd. Dat we voortdurend in verbinding zijn met elkaar. Dat is typisch LooHorst.

Waarom werken bij LooHorst?

Het LooHorst van nu is wezenlijk anders dan tien jaar geleden. Met name de laatste jaren zijn stappen gezet en is het bedrijf op een andere toer gegaan. Verschil is dat we het belang van onze klant en eigen mensen nog meer centraal stellen. Dat vertalen we richting de klant in onze nieuwe slogan: ‘We luisteren’. We kijken naar de behoefte van de klant, de uitdagingen en vraagstukken die er spelen bij de opdrachtgever. We luisteren naar wat de klant wil en wat haalbaar is binnen zijn budget. Dit geldt net als voor onze klanten ook voor onze medewerkers.

Ook de medewerkers in ons hoveniersbedrijf krijgen daarmee mooie kansen om zich verder te ontwikkelen. En we hebben doorlopend vacatures in het groen om onze groei aan te vullen met enthousiaste nieuwe medewerkers. Van leerling tot vakbekwaam hovenier of voorman hovenier aanleg of onderhoud. Maar ook bijvoorbeeld een vacature calculator groen of werkvoorbereider groen. Deze breedte van mogelijkheden maakt dat we altijd wel een mooie vacature in het groen hebben.

Welke vacatures vind je bij ons:

Wat we jou bieden:

  • Een gezellig team
  • Meer dan 50 betrokken collega’s
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • Uitdagende projecten
  • Vaste aanstelling met marktconform salaris
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Eigen faciliteiten afhankelijk van je functie (bus, gereedschap, laptop, telefoon etc.)

De meeste van onze collega’s zullen ons typeren als een hoveniers- en buitenruimtebedrijf waar mensen centraal staan, met veel afwisseling en kansen om jezelf te ontwikkelen. Je zou het eens moeten ervaren. Werken bij LooHorst? Met alle plezier.

Solliciteren op een vacature

In het overzicht hierboven vind je al onze vacatures in het groen. Als er een vacature tussen staat die je aanspreekt, twijfel niet en solliciteer. Sollicitanten op een vacature worden eerst altijd telefonisch te woord gestaan en vervolgens uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als we dan een klik hebben samen gaan we in een vervolggesprek verder de diepte in. Want altijd staat bovenaan dat wel helder afspraken maken en gaan voor een lange termijn samenwerking. Mocht je voor het solliciteren nog vragen hebben over een van onze vacatures, neem dan gerust contact met ons op.

Over LooHorst Landscaping

LooHorst Landscaping, sinds 2004 gevestigd aan de Buitenbrinkweg in het buurtschap Horst, is een bedrijf volop in ontwikkeling. Sinds 2006, toen een bestaande hoveniersbedrijf op deze locatie werd voortgezet als LooHorst Landscaping. Tegelijk zijn we gestart in Ede. De hoofdvestiging in Ermelo en de dependance in Ederveen (Ede) tellen in totaal zo’n 60 medewerkers. We hebben de ambitie om samen nog verder te groeien en hebben om deze reden doorlopend vacatures voor mensen zoals jij.

Sinds drie jaar vormt algemeen directeur Reinald van Ommeren het managementteam met hoofd bedrijfsbureau Erik Hammenga en bedrijfsleider Albert de Koning. Die trekken de kar met een gemotiveerd team medewerkers in allerlei functies. Projecten beginnen bij het inventariseren van de mogelijkheden tot het vinden van de oplossingen. Hierbij worden de scenario’s aan de opdrachtgever voorgelegd. En checken we de financiële en technische haalbaarheid van de oplossingen. Doordat we klanten een totaalpakket van diensten bieden, zorgt ervoor dat we altijd wel een mooie vacature in het groen hebben.

Onze dienstverlening in het groen

De dienstverlening van LooHorst omvat drie pijlers: Ontwikkeling & Realisatie, Terreinzorg & Service en Service Openbare Ruimte & Boomverzorging. Binnen deze pijlers hebben wij doorlopend uitdagende vacatures.

  • Ontwikkeling & Realisatie vacatures: van gebouw gebonden groen en de buitenruimte is vaak in opdracht bouweraannemers, ontwikkelaars , architecten en zorgpartijen. De aanleg van daktuinen is bijna bouwkundig werk, of de aanleg nu op het terrein, tegen de gevel of op het dak is. We creëren een goede basis om een duurzaam terrein te creëren. Hierdoor scheppen we randvoorwaarden voor hoogwaardig groen.’’
  • Terreinzorg & Service vacatures: inzetten van LooHorst voor service gericht onderhoud om als partner naast de opdrachtgever te staan. Hierbij zorgen wij voor het instandhouden van de buitenruimte en de waarde van het terrein te behouden.
  • Bomen & Landschap vacatures: voor het verzorgen van bomen en landschap voor (semi)overheden als waterschappen. Dit betreft zaaiwerk op lastige locaties, aanplant van groen, kleinschalig maaiwerk, (ver)planten en snoeien van bomen met focus op 100% groei. We inventariseren de primaire behoefte en vinden de oplossing voor de klant. Als voorbeeld: voor Leisurelands hebben we deze zomer de eikenprocessierups verwijderd en duurzaam preventief bestreden met nematoden.
Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Plaatsen boombunker Beatrixboom in Harderwijk
Daktuin Kleine Warande Zeist
Terrein en tuinen Bijnkershoek Utrecht
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!