Hovenier BBL leerwerkplek bij LooHorst

Ben je je nog aan het oriënteren op de arbeidsmarkt en lijkt het je wat om te gaan werken in het groen? Of weet jij al zeker dat je wilt werken in het groen en volg je al een opleiding hierin? Dan ben je welkom bij LooHorst om middels je stage ervaring op te komen doen. We hebben hovenier BOL en BBL leerwerkplekken voor MBO opleidingen en voor HBO opleidingen stages van bijvoorbeeld Larenstein. Bekijk onze vacatures voor meer informatie over de stagemogelijkheden.

Waarom het hoveniersvak leren bij LooHorst?

Onze BBL leerling-hoveniers doen gelijk ervaring op in de reguliere werkploegjes. We werken met kleine ploegjes en als stagiair zul je in verschillende ploegen werken om ervaring op te doen in de diverse werkzaamheden. We pakken alle projecten op als aanleg- en onderhoud, daktuinen, gebouwgebonden terreininrichtingen en openbare ruimte. Omdat we complete projecten aanpakken, vaak met grondwerk, riolering, infiltratie, straatwerk, beplanting etc. kunnen wij goede stageplekken bieden op alle niveaus. Als je een stage op MBO niveau 4 zoekt, dan kan dit ook deels op het bedrijfsbureau plaatsvinden.

Hovenier HBO stages

Ook HBO leerlingen zijn welkom, wij bieden interessante vraagstukken die je kan uitwerken voor bijvoorbeeld je afstudeeropdracht. Zo kun je je verder ontwikkelen in het vinden van praktische oplossingen die een bijdrage leveren aan een betere en mooiere buitenruimte.

Het belangrijkste vinden we dat je iedere dag weer nieuwe kennis op kan doen en dat je werkt met alle plezier!

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Groen bouwen op het World Food Center terrein in Ede
Daktuin Avenu 1895 Boulevard Heuvelink Arnhem
Tuinen en terrein van Amaris Schoonoord in Baarn
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!