Stage als hovenier bij LooHorst

Bij LooHorst hebben we mooie vacatures in het groen als stagiair hovenier. We hebben hierin plek voor zowel leerlingen op MBO (alle niveaus) en HBO niveau, bijvoorbeeld van Larenstein. Als hovenier stagiair bij LooHorst werk je met je in verschillende ploegjes mee om zo diverse werkzaamheden te kunnen uitvoeren en onder de knie te krijgen. In de aanlegkant betreffen het o.a.  projecten in de openbare buitenruimte, daktuinen en gebouw gebonden terreininrichtingen. Een hovenier stage in het onderhoud houdt o.a. in het aanbrengen van beplanting, snoeien/onderhouden van heesters en bomen, straat- en herstelwerk.

Waarom je stage lopen bij LooHorst?

LooHorst is de afgelopen jaren wezenlijk veranderd. We zijn stappen gaan zetten om de mening van de klant en de eigen medewerkers en stagiairs nog meer centraal te stellen. Hieruit komt dan ook onze nieuwe slogan voort: ‘We luisteren’.

Dit passen we ook toe bij de mensen die bij ons hun stage komen uitvoeren. Samen bepalen we een vraagstuk wat uitgewerkt kan worden waar het bedrijf baat bij heeft en verder brengt, maar waar je uiteraard zelf nog het meeste van leert. Dit kan zijn op het gebied van Bedenken en Maken, Terreinzorg en Service of Bomen en Landschap. Integraal dus, vanaf de eerste stap, via het ontwerp en ontwikkeling naar realisatie en nazorg.

Wij beschouwen iedereen, dus ook studenten, als een collega. Wij zorgen voor een goede werksfeer waarin jij als stagiair prettig kan werken met al je collega’s. Hierbij gaat het er vooral om dat je tijdens je stage vaardigheden en competenties te kunnen vergroten en je leerdoelen te behalen.

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Tuinen en terrein van Amaris Schoonoord in Baarn
Herstel tuinen Kasteel Bruinhorst in Ederveen
Kleinschalig hooibeheer Harderwijk
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!