Projectleider bij LooHorst

Bij LooHorst zijn we nog op zoek naar een projectleider voor onze afdelingen: Terreinzorg en service en voor Terreininrichting en Daktuinen. Wij hebben bij LooHorst mooie projectleider vacatures voor deze uitdagende functies. Het is natuurlijk belangrijk, voordat je begint te werken bij LooHorst, dat je ons een beetje leert kennen en weet wie we zijn en waar we voor staan. Zo kom je erachter of je bij ons bedrijf werkzaam wilt zijn en of het aansluit bij jou eigen visie.

Bij LooHorst luisteren we naar de eisen en wensen van onze opdrachtgevers. Wij zien uitdagingen in beperkingen en ambities. Tevens zijn we creatief in het bedenken van oplossingen. Zo weet de klant dat er naar hem geluisterd wordt en dat we ons werk serieus goed uit willen voeren. Voortdurend in verbinding zijn met elkaar. Dat is waar LooHorst voor staat, in het bijzonder voor onze projectleider vacatures.

Er zijn op dit moment geen vacatures voor deze functie.

Waarom werken als projectleider bij LooHorst?

Voor onze projecten Terreininrichting en Daktuinen maken we steeds mooiere en complexere projecten. Om deze te kunnen aansturen heb je als projectleider enige ervaring nodig in het vak. Wij vinden dat je daarvoor ongeveer 5 jaar ervaring moet hebben opgedaan binnen een functie in de groensector en bij voorkeur ook op daktuinen. Houd je van een uitdaging en van zelfstandig werken? Wij kunnen jou dit bieden. Tevens bieden we alle middelen die je nodig hebt voor het goed kunnen uitvoeren van je werk, dit betreft een auto van de zaak, een telefoon en laptop e.d. Ook bieden we volop mogelijkheden om jezelf als projectleider verder te kunnen ontwikkelen door middel van interen en externe opleidingen en trainingen, bijvoorbeeld Management trainingen of Projectmanagement.

Onze projectleider vacatures

Benieuwd wat onze projectleider vacatures inhouden? Als Projectleider ben jij de spil in de organisatie van onze projecten. Dit pak je op samen met onze aanpak: Bedenken en Maken. Dat houdt in dat je betrokken bent vanaf het moment van de aanvraag van de klant. In samenwerking met de werkvoorbereiding zorg je dat alles goed geregeld is omtrent het ontwerp, de engineering en de calculatie.

Vervolgens organiseer je als projectleider in overleg met de bedrijfsleider de realisatie en zorgt dat alles soepel verloopt. Het belangrijkste vinden wij is dat alles met plezier en passie gedaan wordt. En om met iedereen goed samen te werken aan mooie projecten.

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Boomfeestdag Harderwijk
(Her-)Inrichting tuin, terrein en groene daken Trinity Buildings Amsterdam
Kleinschalig hooibeheer Harderwijk
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!