Word uitvoerder of werkvoorbereider / calculator

Ben je vijf tot tien jaar hovenier en zo’n beetje uitgegroeid? Dan is het tijd om jezelf nieuwe ruimte te geven. Bij LooHorst bijvoorbeeld. Met één van de onderstaande functies.

Samen ontdekken we de mooiste invulling van jouw ambities. Met vijftig medewerkers zijn we groot genoeg om keuze te bieden. En klein genoeg om flexibel te zijn bij de invulling van jouw job.

  • Wil je straks meer verantwoordelijkheid dragen als (meewerkend) uitvoerder?
  • Of overweeg je de stap naar ‘binnen’ als calculator en/of werkvoorbereider?
  • Wil jij je juist verder specialiseren, bijvoorbeeld in de aanleg van daktuinen of in onderhoud?
  • Of wil je het allemaal wel proberen, en zo ontdekken wat bij je past? Bij LooHorst geven we je graag de ruimte.

We zijn benieuwd naar jouw specifieke talenten. En we zijn er zeker van: een job bij LooHorst gaat ook jóu een glimlach bezorgen. Werken bij LooHorst. Met alle plezier.

Interesse? Bekijk hieronder de vacatures en reageer via het formulier. Of bel/app met Erik Hammenga (06-33093215) of Albert de Koning  (06-10829429) en kom gewoon eens vrijblijvend kennismaken. Overdag, op een avond of zaterdag.

Dus: vijf tot tien jaar hovenier?

1. Leid een team als (meewerkend) uitvoerder
2. Kom op kantoor als werkvoorbereider en / of calculator
3. Specialiseer jezelf
4. Of… probeer ze alle drie en ervaar wat bij jou past!

Maar we zoeken ook voormannen en een werkvoorbereider

Bekijk alle vacatures

Over LooHorst

Er is veel veranderd. 10 jaar geleden zag LooHorst er heel anders uit.Vooral de laatste jaren zijn er echt stappen gezet. Met name door het belang van onze medewerkers en opdrachtgevers nog meer centraal te stellen. Dat uit zich in onze nieuwe slogan: ‘We luisteren’. Waar is behoefte aan vanuit de klant? En waar liggen de vraagstukken en uitdagingen die er spelen bij een klant? We zijn het nog belangrijke gaan vinden om te luisteren naar wat de klant wil en samen te kijken naar mogelijkheden binnen het beschikbare budget.

Ook luisteren we op deze manier naar onze medewerkers. Zo krijgen zij mogelijkheden om zich verder en sneller te ontwikkelen. Bij LooHorst hebben we doorlopend vacatures in het groen omdat we een groeiend bedrijf zijn en altijd op zoek zijn naar gemotiveerde en enthousiaste nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar leerlingen, maar ook vakmensen die willen werken op aanlegwerken maar ook in het onderhoud. Ook zoeken we regelmatig mensen voor ons bedrijfsbureau, bijvoorbeeld een calculator of werkvoorbereider. Bij ons kun je altijd terecht voor een baan in het groen. Interesse? Bekijk alle vacatures in het groen.

Werken bij LooHorst. Met alle plezier.

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Speeltuinrenovatie Putten
Kleinschalig hooibeheer Harderwijk
Terrein en tuinen Bijnkershoek Utrecht
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!