Tuin- en terreinaanleg Sylva’s Bos Arnhem

Op de locatie van het Rijksinstituut voor Natuur (De Rin-locatie) in Arnhem-Noord kan binnenkort gewoond worden: Sylva’s Bos. Vlak achter Arnhemse mixed hockey club Upward, tussen de Kemperbergerweg en Menthenbergseweg, ontstaat een prachtig ‘woonbos’ met 26 schitterende woningen: 6 vrijstaande villa’s, 4 geschakelde villa’s en 16 appartementen (waarvan 3 penthouses!). Wonen in Sylva’s Bos, dat is een voorrecht. Een prachtige plek in Arnhem, een unieke plek voor het leven. De mooie combinatie van appartementen en woningen zorgt voor een schakering van bewoners. Hier is toekomst voor jong en oud, rijp en groen. Hier ontstaat een prachtige chique buurt in het bos: Sylva’s Bos.

Projectdetails
Dienst
Ontwikkeling & Realisatie
Opdrachtgever
Dutch Housing Company
Ontwerper
Buro Lubbers/SmitsRinsma
Projecttype
Aanleg van wegen en paden structuur en tuininrichting
Omvang
ca. 10.000 m2
Uitvoering
Voorjaar 2021
Wonen in het bos
Wonen in het bos

Op deze bijzonder plek in Arhem wordt op dit moment volop gebouwd. Aansluitend daarop start de aanleg van het terrein en de tuinen. Het park kent diverse typen woningen en appartementen. De buitenruimte wordt daar omheen gemaakt, met behoudt van zoveel mogelijk bestaande bomen en groen. De bosachtige omgeving wordt verrijkt met een fraaie beplanting en authentieke materialen.

Echt vakmanschap

Bij dit project zijn diverse uitdagingen en bijzonderheden. Zo hebben we te maken met hoogteverschillen die opgelost moeten worden en er komt speciale infiltratie om het hemelwater af te voeren.

Circulaire bestrating

Circulaire bestrating en infiltratie

Voor de bestrating wordt gebruik gemaakt van circulaire, oude klinkers. Verder zijn er nog diverse andere inrichtingselementen die dit werk tot een flinke en leuke uitdaging maken. Bijzonder zijn ook de infiltrerende voorzieningen die het hemelwater in de bodem infiltreren.

Onze projecten zie ook op www.loohorst.com
Boomfeestdag Harderwijk
Aanleg van een particuliere tuin in Harderwijk
(Her-)Inrichting tuin, terrein en groene daken Trinity Buildings Amsterdam
https://www.werkenbijloohorst.com/wp-content/uploads/2019/11/Photo_258x351_acf_cropped.png

Je kan echt bijdragen aan het succes.

Wij maken het groen en de buitenruimte waardevol! Bovenstaande projecten laten daar een stukje van zien. Aan deze missie werken ca. 50 collega’s elke dag met veel plezier. Aan alle onderdelen van de buitenruimte dus. Werk je al in de buitenruimte en ben jij toe aan de volgende stap? Of sta je voor de keuze voor een vak of een super stageplek? Bel/mail dan gewoon of kom even langs. Dan gaan we het gesprek met je aan over jou bijdrage aan ons gezamenlijk succes. Met alle plezier!